Zanele ursitoare 3 actrite

Sceneta cu 3 ursitoare bune este o piesa de teatru autentica.

Cele 3 zane ursitoare, denumite Filomele, Consuela si Biondelina ursesc de bine celui/celei mici pe versuri ritmate si cu un fundal sonor adecvat.

O interpretare desavarsita si un moment mai mult decat magic.

Piesa dureaza 15-25 de minute si este disponibila in pachetele individuale sau pachetele special create cu ursitoare la botez.

La orice petrecere de botez chemati ursitoarele! Spectacol deosebit cu Zanele Ursitoare! Exista 3 zane bune si, uneori, una rea. Cele bune vor ursi de bine copilului, parintilor, nasilor si bunicilor acestuia. Texte ritmate, design unic, coregrafie artistica deosebita.

“Printesele Ursitoare” – 3 personaje de basm interpretate de actrite profesioniste
Ursitoarele noastre in rochii superbe asemenea zanelor, adapteaza traditii de mii de ani in spiritul zilelor noastre, pastrand elementele cheie ale povestii de demult. Intregul lor program artistic este privit ca o mica piesa de teatru in care personajele sunt membrii familiei. Vor exista urselile, urarile de bine, un moment comic.

Contactati-ne telefonic pentru o oferta personalizata si o lista completa de preturi oriunde in Romania! Patronii de restaurante si firmele de organizari evenimente beneficiaza de 10% REDUCERE

Printesele Ursitoarede la Clown Party este o piesa de teatru cu un scenariu unic si este inregistrata cu drepturi de autor la Oficiul Roman pentru Drepturi de Autor.

Promovam un spectacol autentic, ppiesa de teatru exceptionala cu 3 actrite profesioniste interpretand rolurile de zane ursitoare. Oferim calitate nu cantitate. Ursitoarele noastre, pe un fundal sonor de poveste, ursesc cele mai bune si apreciate calitati copilului d-voastra.
Organizare petrecere botez cu animatori pentru copii si inchiriere ursitori, ursitoare la botez,ursitoare pentru botez.

Nu oferim servicii de proasta calitate sau in genurile: ursitoare dansatoare, ursitoare balerine, etc. Punem pret pe calitate si ne-am specializat in aceste servicii din 2006.

Probabil veti gasi si alte oferte ursitoare unele mai atractive decat altele. La cerere, va putem indica alte trupe de ursitoare, dar spectacolul oferit de noi este altceva. Probabil alte “ursitoare” vor presta si alte servicii, se vor schimba si vor veni costumate in alte personaje. Pentru costuri mai mici veti fi atrasi sa faceti compromisuri. Cineva va pierde din farmecul basmului, v-ati gandit cum ar fi ca Mos Craciun sa devina Batman? Povestile si basmele trebuie pastrate cu farmecul lor aparte. Oferim auxiliar servicii personalizate de pictura pe fata, modelare de baloane, dar alte personaje. Ursitoarele vor ramane ursitoare si Alba ca Zapada Alba ca Zapada. Sunt 2 spectacole diferite pentru care calitatea trebuie sa primeze.

Pentru clientii pretentiosi, pentru cei care apreciaza profesionalismul si siguranta unui spectacol de senzatie, pentru d-voastra am creat scenetele Sosirea ursitoarelor si Printesele ursitoare.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *