Portofoliu clienti ursitoare

Clienti ursitoare

Portofoliu clienti la inchiriere ursitoare pentru petreceri botez, organizare petrecere cu ursitoare pentru botez

Cu totii stim cat de importanti sunt clientii si mai mult faptul ca un client multumit aduce alti 20 de clienti. Si deopotriva un client nemultumit pune piedici altor 50 de posibili clienti. Lista de clienti ar fi foarte lunga si, indiferent cat de proeminente, VIP-uri sau personalitati politice, ar fi anumite persoane, le-am tratat cu acelasi respect. Cu totii au fost clientii nostri si spectacolul a fost acelasi, unul de senzatie! In acest sens doar precizam ca activitatea noastra pe acest specific a crescut de la o zi la alta.

 

Am ursit beblusilor de toate varstele de la 2 luni la 13 ani, am ursit chiar si medicamentelor noi (X-Presol), am ursit magazinelor si oricui a dorit un spectacol profesionist.

Am inceput aceasta activitate in decembrie 2006 si pana in prezent ne laudam cu foarte multe solicitari din toata tara nu doar in Bucuresti sau judetul Ilfov.

De la o trupa cu 3 ursitoare, apoi in primele 2 firme din Romania cu spectacolul cu 4 ursitoare am ajuns in prezent la o medie de 20 de evenimente saptamanal si 2 sau chiar 3 trupe de actrite profesioniste.

Rochii superbe, la fiecare 6 luni mai impresionante decat anterioarele, actrite deosebite, trecute prin experiente unice, seriozitate si disponibilitate chiar si pentru cei mai “uituci” parinti.

Spectacole in Bucuresti la mai mult de 85% din restaurantele care organizeaza petreceri de botez. Am inchiriat ursitoare botez sector 1, ursitoare botez sector 2, ursitoare botez sector 3, ursitoare botez sector 4, ursitoare botez sector 5, ursitoare botez sector 6, ursitoare botez sector bucuresti.

 

Spectacole in localitatile limitrofe Bucuresti-ului, toata zona judetului Ilfov. De asemenea, Buzau, Calarasi, Slobozia, Pitesti, Ploiesti, Campina, zona de Sud a Romaniei a auzit si va auzi in continuare povestea ursitoarelor noastre.

“Un pas mic pentru om, un pas enorm pentru omenire.”

Un Spectacol ce pare a fi scurt pentru cei mari dar cel mai important pentru cel mic acum la inceputul vietii.

Nu dorim sa facem un “pomelnic” cu clientii sau restaurantele unde am evoluat, lasam cateva locuri libere pentru cei care nu ne-au chemat… dar care o vor face in curand…

Nu va exista copil sa nu fi auzit de “Ursitoarele de la Clown Party cu un scenariu unic (inregistrat cu drepturi de autor ORDA), rochii unice superbe si o interpretare profesionista asa cum “scrie la carte”.

ursitoare, ursitoare botez, inchiriere ursitoare, ursitoare botez bucuresti

Rezervati acum ursitoare la botez!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *