Magician botez

Spectacol de magie la botez

Daca doriti totusi ca petrecerea de BOTEZ sau taierea motului micutului sa fie distractiva, amuzanta si tinuta minte asa cum se cuvine, puteti lua in considerare prezenta unui magician, care sa aduca zambetele pe fata invitatilor dumneavoastra si sa fie parte din momentele ce vor fi tinute minte cu siguranta.

Un spectacol de acest gen cuprinde numere interactive comice realizate cu ajutorul invitatilor, iar buna dispozitie va aparea inca din primele minute ale spectacolului...

Un spectacol de magie, comic, interactiv si educativ, cu implicarea directa a invitatilor la botez. Vrei sa fii magician? Chiar poti! Aparitii neasteptate, culori ce vin din lumea povestilor in cartea magicianului, porumbei si iepuri, confetti…Si multe, multe alte numere de iluzionism. Magician la botez, spectacol de magie la botez sau orice alte la evenimente corporate sau la petreceri copii cu cele mai frumoase spectacole de magie.

In functie de numarul invitatiilor, cat si locatia si orasul evenimentului, va putem oferi un cost exact al realizarii unui astfel de spectacol.

cheap provigil buy online

 

Trebuie doar sa ne contactati!

Magician la botez, spectacol de magie la botez

Rezervati acum magician la botez!