Piesa de teatru la botez

Piesa de teatru la botez cu ursitoare botez

Promovam un spectacol autentic, piesa de teatru exceptionala cu 3 sau 4 actrite profesioniste interpretand rolurile de zane ursitoare. Oferim calitate nu cantitate. Ursitoarele noastre, pe un fundal sonor de poveste, ursesc cele mai bune si apreciate calitati copilului d-voastra.


Nu oferim servicii de proasta calitate sau in genurile: ursitoare dansatoare, ursitoare balerine, etc. Punem pret pe calitate si ne-am specializat in aceste servicii din 2006.


Printesele Ursitoare" - piesa de teatru cu 3 zane ursitoare la botezPersonaje de basm interpretate de actrite profesioniste intr-o piesa de teatru unicat. Ursitoarele noastre in rochii superbe asemenea zanelor, adapteaza traditii de mii de ani in spiritul zilelor noastre, pastrand elementele cheie ale povestii de demult. Intregul lor program artistic este privit ca o mica piesa de teatru in care personajele sunt membrii familiei.

Spectacolul "Printesele Ursitoare" de la Clown Party® este o piesa de teatru cu un scenariu unic si este inregistrata cu drepturi de autor la Oficiul Roman pentru Drepturi de Autor.

Ursitoarele sunt zane care ursesc copilului de bine. Si tu poti avea aceasta piesa de teatru de 25 de min, in care interpreteaza 3 sau 4 actrite ursitoare.

  • piesa unica- text inregistrat ORDA
  • design vestimentar unic
  • coregrafie unica
  • scenariu original
  • un profesionalism desavarsit in rezervarile acestor spectacole

http://rezeptfreitabletten.com/bromazepam-lexotanil-preis.html rezeptfreitabletten.com


Costuri modice cu eleganta si farmecul acestui moment. Rochiile sunt senzationale.

Apelati cu incredere la profesionistii in organizarea de evenimente pentru botez!

ursitoare, ursitoare botez, inchiriere ursitoare, ursitoare botez bucuresti

Rezervati acum ursitoare la botez!