Despre ursitoare la botez

Despre noi, actrite ursitoare, firma ce ofera ursitoare

Firma de organizari evenimente pentru copii

Incepand cu anul 2006 am perfectionat ideea de ursitoare la botez si am oferit spectacole cu ursitoare de exceptie!

Nu am inventat noi conceptul, altii l-au inventat si bravo lor. Noi l-am perfectionat! Am ajuns sa avem cate 3 trupe de ursitoare si cele mai multe spectacole in zona de Sud a Romaniei. Ne mandrim prin profesionalism, frumusetea costumelor, calitate si preturi raport calitate cele mai bune

Ursitoarele noastre

Din randul absolventelor de la facultatile de teatru din Bucuresti am ales cele mai frumoase si mai talentate actrite. Ne-au impresionat prin talentul lor artistic, daruirea lor si nu in ultimul rand seriozitatea si profesionalismul de care dau dovada.

Le-am angajat cu contracte permanente si ne-am asigurat atat noi cat si ele ca vom aduce bucurie parintilor la unul dintre cele mai minunate momente din viata.

Interpretarea lor s-a cuplat perfect cu piesa noastra si a iesit un spectacol de senzatie.

Ce spectacole oferim?

Exista 2 piese de teatru cu 3 sau 4 personaje. Sunt cele 3 ursitoare bune: Biondelina, Filomela si Consuela. Lor li se alatura din cand in cand Sarabanda, ursitoarea cea rea.

Pornind de la piesa de teatru cu 3 sau 4 ursitoare putem adauga culoare evenimentului d-voastra prin mici magii:

Marturii de la evenimente

Critici pamflet de la personalitati celebre:

Consuela, ursitoarea 2 este nominalizata la premiul Nobel pentru literatura pentru al doilea an consecutiv
World press septembrie 2009


O adevatara piesa de teatru captivanta impresionanta si plina de umor!
Stela Toba-actrita sosita de curand de pe meleagurile catalane

O imbinare atragatoare a elementelor de mitologie romanesca cu talentul si farmecul unor actrite profesioniste intr-o aura de basm oferita atat de designul vestimentar cat si de atmosfera creata de zanele ursitoare prezente.
Adriana Bordeanu, vesnic tanara actrita reprezentanta a vodevilului francez


Cu ajutorul Filomelei care a tinut soarele pe cer aproape toata vara, castigurile noaste s-au triplat fata de anul trecut. Suntem binecuvantati sa le avem pe meleagurile noastre
patronul unui hotel de pe litoral
O adevatara piesa de teatru captivanta impresionanta si plina de umor!
Stela Toba-actrita sosita de curand de pe meleagurile catalane


La inceput am vazut frumusetea tinerelor ursitoare. Mai apoi ne-a intunecat vederea fumul sau vrajile celei rea. In final ne-am regasit linistea in ochii celui mic. Frumos, magic si emotionant...
Corina Grigoras, recunoscutul critic de teatru si film

(pamflete critice cu rol doar de promovare a autenticitatii spectacolului)

Diverse marturii de la clientii nostri:

Un show incendiar cu ursitoare la botez... A fost un moment emotionant. Acest moment unic este un spectacol regizat, in care eu, mamica, cu bebelusul stau in mijlocul invitatilor, iar in jur vin cele 4 ursitoare. Ele se rotesc si ursesc pe rand copilului o viata lunga, fericita, cu multa sanatate, noroc la bani si o dragoste adevarata! Spectacolul este haios si are umor datorita ursitoarelor cele bune care o fugaresc pe ursitoarea cea Rea din preajma copilului, alungand-o de la eveniment! Atmosfera petrecerii este interactiva iar toti cei prezenti se simt ca intr o lume fermecata. Spectacolul este jucat de actrite profesiniste iar muzica si costumele sunt de vis! Recomand cu caldura acest spectacol.

ursitoare, ursitoare botez, inchiriere ursitoare, ursitoare botez bucuresti